Erfaren tømrer og entreprenør i Søborg

Topmoderne virksomhed

Hos Neiiendam & Olafsson Entreprise ApS møder du en topmoderne totalentreprise-virksomhed – med speciale i tømreropgaver. At vi ikke blot er en tømrervirksomhed, men at vi tværtimod tilbyder at forestå dit projekt fra start til slut, gør os til den foretrukne samarbejdspartner for mange kunder.

Vores firma har base i Søborg, hvor vi hver dag kører til København, ligesom vi ofte besøger Hellerup, Gentofte og Herlev.

Vi har fagmanden, du søger

Hos os i Søborg finder du effektive og kreative løsninger på dine byggeprojekter. I vores dygtige team møder du både en snedker, en murer og en tømrermester. Da vi arbejder tæt sammen tværfagligt, kan vi garantere dig, at vi favner bredt og forstår at løse dit byggeprojekt optimalt.

Vi sætter altid barren højt og går op i vores faglige stolthed, hvilket du vil opdage i et samarbejde med os, hvor vi yder en ekstra service ved at skabe 3D-skitser af dine projekter.

Til daglig laver vi hovedentrepriser, delentrepriser såvel som tømrer-, snedker- og mureropgaver. Vores kompetente håndværkere har derfor at gøre med en bred vifte af udfordringer, der varierer fra større entreprenøropgaver til mindre specifikke løsninger.

Du kan eksempelvis se os lave følgende:

  • Nybyggeri
  • Tilbygning
  • Isolering
  • Gipsarbejde, fx opsætning af gipslofter eller gipsvægge
  • Nyt tag

Tøv derfor ikke med at rette kontakt til os, så du kan få en pris på dit næste projekt. Vi har de evner og den erfaring, du har brug for.

Ekstra hensyn hele vejen

Som et ekstra hensyn vil du hos Neiiendam & Olafsson Entreprise opleve en virksomhed, der har bæredygtighed i fokus. Dette har medført, at vi benytter materialer, der er forarbejdet med hensyn til miljøet.

Vælger du os som samarbejdspartner, vil du derfor naturligt komme nærmere en miljøvenlig løsning, da vi energioptimerer og renoverer bæredygtigt for dig. Dette indebærer bl.a. også, at vi, uden at gå på kompromis med vores krav til kvalitet, arbejder med sunde materialer og bæredygtige ressourcer gennem hele byggeprocessen.

Denne løsning er vi kommet frem til efter mange år indenfor vores felt. Her har vi ligeledes erfaret, at det fra tid til anden er afgørende at få hjælp fra en fagperson her og nu. Derfor udbyder vi skadeservice ved akutte skader hele døgnet rundt.

Hos Neiiendam & Olafsson Entreprise ApS er vi derfor altid klar til at høre fra dig. Vi sætter pris på udfordringer og rådgiver også gerne, hvor du har tvivlsspørgsmål.

Fang os på telefon 60 23 40 82, eller send os en mail på l.neiiendam.total@gmail.com. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Skriv til os for et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
w

Kontakt

Find os

Adresse:
Niels Finsens Alle 82
2860 Søborg