Vælg en tilbygning med en kompetent totalentreprenør

Nyt, ombyg eller tilbyg?

Hos Neiiendam & Olafsson Entreprise ApS arbejder vi med at bygge nyt, med ombygninger og tilbygninger. Med afsæt i erfarne håndværkeres tværfaglighed skaber vi gode resultater gang på gang.

Skal du bygge en tilbygning i dit hjem eller i din virksomhed, har du derfor fat i den rette samarbejdspartner. Uanset projektets størrelse er vi alsidige og besidder en faglig ekspertise, der rummer mange forskellige kompetencer.

Muligheder ved en tilbygning

En tilbygning kan være en fordelagtig løsning i mange hjem, hvor pladsen er blevet for trang, og hvor I savner luft og rum. Vælg en tilbygning, og skab det ekstra børneværelse eller kontor, I altid har drømt om.

I løbet af mange år i branchen har vi hos Neiiendam & Olafsson erfaret, hvor stor en berigelse en ombygning af et hus kan være. Mulighederne er mange, men uanset dine drømme og behov, har vi erfaringerne, kompetencerne og idéerne til at føre det ud i livet.

Vi yder altid gerne en ekstra service i form af 3D-skitser, da vi oplever, at tegningerne skaber en god fælles grund for en dialog om den kommende tilbygning.

Hvad udbyder vi?

Vælger du totalentreprise hos os, får du et team bestående af både kompetente tømrere og murere, der arbejder sammen om at løfte dit projekt. Vi har igennem mange år erfaret, hvordan en fælles løsning af tilbygninger er fordelagtigt. Derfor anbefaler vi totalentreprise til vores kunder. Vi udfører dog altid specifikke håndværkeropgaver eller delentrepriser.

Vi tilbyder derfor en lang række services indenfor tilbygninger. Her er et udsnit:

  • Ombygning af hus
  • Tilbygning i træ, fx udestue
  • Tilbygning af carport
  • Taglægning: lægning af nyt tag såvel som tagrenovering
  • Isolering: isolering af loft, efterisolering samt lægning af undertag

Neiiendam & Olafsson Entreprise er beliggende i Søborg, hvorfra vi kører til Hellerup, Gentofte og Herlev for at udføre tagarbejde, ligesom vi selvfølgelig dækker resten af København. Skriv derfor til os, eller giv os et kald, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Tag kontakt til os

Ønsker du at høre mere om mulighederne for en tilbygning, eller har du fået mod på at tale løsninger i dit konkrete tilfælde, så tøv ikke med at tage kontakt til os og få en pris på en tilbygning.

Vi ser frem til at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi klarer desuden hasteopgaver med et smil, da vores skadeservice står klar døgnet rundt.

Skriv til os for et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
w

Kontakt

Find os

Adresse:
Niels Finsens Alle 82
2860 Søborg