Tagarbejde med fokus på kvalitet og bæredygtighed

Mange års erfaring

Hos Neiiendam & Olafsson Entreprise ApS har vi mange års erfaring indenfor enhver type tagarbejde. Står du med et behov for tagrenovering, eller ønsker du udskiftning af tag, er du kommet til det helt rette sted.

Vælg en erfaren fagperson til dit tag

Fra vores firma i Søborg kører vores erfarne team af håndværkere ugentligt ud til opgaver i Storkøbenhavn og Hellerup eller Gentofte. Vi er en alsidig virksomhed, der arbejder tværfagligt og har mange års erfaring indenfor branchen. På den måde skaber vi de bedste løsninger for vores kunder – hvilket er det vigtigste for os.

Vi sætter en ære i at sætte barren højt, når vores håndværkere rykker ud til dine opgaver. Dette gør sig tilsvarende gældende for opgaver, der drejer sig om tagarbejde, hvor vi selvfølgelig gør vores bedste for at skabe tryghed under byggeprocessen.

Hvad tilbyder vi?

Ved Neiiendam & Olafsson tilbyder vi en bred vifte af tag-services. Uanset om det drejer sig om at bygge et helt nyt tag eller renovere et ældre, kan vi hjælpe dig. Her er et udsnit af de opgaver, vi regelmæssigt varetager:

  • Udskiftning eller opsætning af nyt tag
  • Renovering af ældre tag
  • Undertag
  • Lægning af tag på tilbygninger

Tal altid med os, hvis du mangler inspiration eller vejledning. Er du f.eks. i tvivl om tilstanden på dit tag, eller er du ikke helt klar over, hvilken service du har behov for, kan vi rådgive dig. Vi står også altid klar med et tilbud eller hjælp til en hastesag.

Tagarbejde med bæredygtighed i fokus

Hos Neiiendam & Olafsson har vi erfaret, at det ikke er tilstrækkeligt blot at have fokus på kvalitet, når det kommer til byggeprojekter eller renovering i dag. Vi ønsker nemlig at gøre en ekstra indsats for miljøet. Derfor har vi sat os et mål om at bygge bæredygtigt, hvilket gælder, når du vælger os til at varetage dit tagarbejde.

Bæredygtigt byggeri indebærer for os, at vi lægger vægt på energioptimering, som er særlig relevant ved taglægning, hvor isolering og materialer skal være nøje udvalgte og korrekt placeret. Vi arbejder desuden med bæredygtige byggematerialer dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af det færdige tag.

Har vi fanget din opmærksomhed, eller har du lyst til at høre mere om bæredygtighed indenfor tagarbejde, så ret kontakt til os og få et uforpligtende tilbud. Vi kan fanges på telefon 60 23 40 82 eller pr. mail l.neiiendam.total@gmail.com.

Skriv til os for et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
w

Kontakt

Find os

Adresse:
Niels Finsens Alle 82
2860 Søborg